WEBINAR: STATE OF E-MAIL 2021

DE PERFECTE MIX VAN UX, DATA EN CREATIVITEITHosted by
RapidSugar
maximezwartbol ,
Noortje Berrevoet- Verhoeven ,
Maximezwart and
Anushka.jayawardana

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

October
29
Thursday
October 29th
15:00 CET
about

NOORTJE BERREVOET

RAPIDSUGAR


Noortje is als Customer & Business Development Manager constant op zoek naar nieuwe kansen voor klanten. Ze neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing, zoals het gebruik van interactieve elementen, contextual content en AMP for e-mail. Aan de hand van succesvolle praktijkvoorbeelden laten we zien hoe we veel van deze nieuwe ontwikkelingen nu al toepassen. 


We pakken ook de glazen bol erbij, om naar de toekomst van e-mailmarketing te kijken. Bestaat e-mail over vijf jaar nog en hoe ziet je inbox er dan uit? 

about

ANUSHKA JAYAWARDANA

SELLIGENT MARKETING CLOUD


Anushka is VP Product Management bij Selligent Marketing Cloud. Hij is verantwoordelijk voor de productvisie en de ontwikkeling van alle producten binnen het portfolio van Selligent Marketing Cloud. Anushka praat ons bij over de productontwikkelingen en de roadmap. 


Welke nieuwe features kunnen we binnenkort verwachten en hoe helpt Selligent je om duurzame relaties met je klanten op te bouwen?

about

MAXIME ZWART

BOL.COM


Maxime is als Customer Centric Marketeer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de strategie voor bol.com Select. Met Select kunnen bol.com klanten gebruik maken van extra bezorgopties en speciale kortingen. Om de consument de toegevoegde waarde van Select te laten zien ontwikkelde Maxime en haar collega's samen met RapidSugar een E-mailcampagne waarin we klanten op super relevante momenten op een creatieve en interactieve manier kennis lieten maken met Select. 


De campagne was niet alleen erg succesvol, maar werd ook bekroond met een nominatie voor de DDMA E-mail Campagne van het jaar. Maxime vertelt over de veelzijdige campagne, de resultaten en de learnings. 

October
29
Thursday
October 29th
15:00 CET